Tilbage

Chevrolet Corvette Cabriolet aut.

Solgt
Reg. dato Ukendt
Kilometerstand Ukendt
Brændstof Benzin
Gearkasse Manuel
Acceleration 0-100 Ukendt
Topfart Ukendt
Beskrivelse

BILLIGSTE i DK!!!!
Har du nogensinde drømt om at eje en ægte amerikansk klassisk sportsvogn? Så er denne Chevrolet Corvette C4 fra 1994 måske lige noget for dig!

Denne bil er en ægte ikonisk sportsvogn med en kraftfuld 5,7 liters V8-motor, som yder hele 281 hestekræfter. Det betyder, at du kan mærke adrenalinen pumpe, når du træder speederen i bund og oplever den fantastiske acceleration.

Bilen er sort og vil uden tvivl tiltrække sig opmærksomhed på vejene. Det flotte design og de markante linjer gør denne Corvette til noget helt specielt.

Bilen er importeret til Danmark og har selvfølgelig fuld dansk afgift, så du kan køre rundt og nyde den uden bekymringer. Corvette C4 er kendt for at være en pålidelig og driftsikker bil, så du kan være sikker på, at den vil give dig mange års køreglæde.

Denne Corvette C4 er en ægte klassiker, og med sin kombination af kraft, stil og charme er den en bil, som du ikke vil fortryde at købe. Så hvis du vil have fingrene i denne fantastiske sportsvogn, så tøv ikke med at kontakte os og få en prøvetur! Sælges for kunde Ring på 40515044

Kontakt os

    Udstyr
    Aut.ABS