Tilbage

“Pure Perfection: Ferrari 308 GTS Karburator i Strålende Hvid!”

Til Salg
Reg. dato Ukendt
Kilometerstand 99.000 km
Brændstof Benzin
Gearkasse Manuel
Acceleration 0-100 5,9
Topfart 245
Køretøjspris Kr 675.000,- Pris uden registreringsafgift
Beskrivelse

Er du på udkig efter en ægte klassisk sportsvogn, der ikke blot oser af stil og performance, men også skiller sig ud fra mængden med unikke og elegante detaljer? Så er denne fantastiske hvide Ferrari 308 3,0 GTS karburatormodel med Borani trådhjul lige noget for dig. Med sit ikoniske italienske design og imponerende køreegenskaber vil denne bil få enhver bilentusiast til at føle sig som en stjerne på landevejen.

Denne Ferrari 308 3,0 GTS er en sjælden model, der er udstyret med smukke og unikke Borani trådhjul, der giver bilen et helt særligt udseende. Den hvide lak er elegant og perfekt suppleret af det sorte læderinteriør. Denne bil har kun kørt en håndfuld kilometer og er i fremragende stand både mekanisk og kosmetisk.

Under motorhjelmen finder du en kraftfuld 3,0-liters V8-motor, der leverer en imponerende ydeevne og en spændende køreoplevelse. Denne bil kan accelerere fra 0 til 60 mph på under 6 sekunder og har en topfart på over 150 mph. Med sin utrolige hastighed og smidige køreegenskaber er denne bil det ultimative valg til enhver entusiastisk køreoplevelse.

Ferrari 308 3,0 GTS er en ægte klassiker, der vil stige i værdi over tid. Denne bil er en sjælden karburatormodel med unikke og elegante Borani trådhjul og er sikker på at blive en værdifuld tilføjelse til enhver samling. Så hvis du er på udkig efter en bil, der oser af stil og performance og samtidig skiller sig ud fra mængden med sine smukke trådhjul, så skal du ikke lede længere end denne smukke hvide Ferrari 308 3,0 GTS karburatormodel med Borani trådhjul. Kontakt os i dag for at aftale en prøvetur og oplev selv, hvad denne fantastiske bil har at tilbyde.

Kontakt os

    Udstyr
    Airc.Alarm
    El-ruderLeatherSeats