Porsche til salg

Har du altid drømt om at eje din egen Porsche? Så lad drømmen gå i opfyldelse.
Der findes utallige Porsche modeller på markedet, og man skal gøre sig nogle overvejelser omkring model, farve, årgang, mm. inden man køber en af de velkendte biler.
Hos Tage Nielsen har vi mange års erfaring i import og salg af Porsche. Vores hjerte slår for Porsche. Vi kan derfor også rådgive dig omkring køb af Porsche eller hvis du overvejer Porsche leasing. Har du fx et specialønske til farve, model eller årgang, så kan vi hjælpe med at spore ind på den rigtige bil, om den står i Danmark eller udlandet.
Vi hjælper også videre med import, hvis det bliver nødvendigt.

Model-junglen

Ja det kan være noget af en jungle, at finde rundt i de forskellige modeller, med mindre man er Porsche-entusiast.
Der findes biltyper som sportsvogn, cabriolet, SUV, sedan samt stationcar. Man skal derfor finde ud af, hvad bilen skal bruges til. Er det til familien, arbejde, fornøjelse?
Her er et par eksempler på nogle gode modeller delt op efter biltype:

  • Sportsvogn: 911 Carrera, 718 Boxster, Cayman
  • Cabriolet: 911 Carrera, 718 Boxster, 718 Spyder
  • SUV: Macan, Cayenne
  • Sedan: Panamera
  • Stationcar: Panamera

Porsche opdaterer deres bilmodeller fra tid til anden, så derfor skal man også være opmærksom på bilens årgang. Det kan være du har læst om Panamera, og tænkt at den lyder som den perfekte bil for dig. Du vælger så at købe en bil fra 2015, hvilket er den gamle model, som måske ikke indeholder det samme som den du lige har læst om.

Rådfør dig altid med specialister på området, så får du den bedste og sikreste handel.

Hvad er prisen så?

Hvis man søger efter Porsche til salg, finder man hurtig forskellige bilsider, hvor man kan se Porsche priser og sammenligne online.

Priserne vil typisk hænge sammen med resten af markedets priser. Sammenlign flere steder, så du er sikker på at få bilen til den rigtige pris.

En fordel kan bl.a. være at lease en bil, da du så ikke betaler fuld registreringsafgift, og dermed vil bilen være billigere at køre rundt i. Vi tilbyder også leasing gennem vores leasingpartner, så du har mulighed for at få råd til den bil du altid har drømt om.