Ferrari til salg

Alle kender til Ferrari, som har eksisteret lige siden 1947. Den klassiske røde sportsvogn går igen og igen med nyt innovativt design, som imponerer lige meget hver gang.

Hvis man ønsker at købe Ferrari, skal man gøre sig nogle overvejelser omkring model, årgang, farve, mm. Den røde farve går ofte igen, og knap halvdelen af de biler der triller ud af fabrikken i Maranello er røde.

Fakta om de hurtigste luksusbiler

Enzo Ferrari er manden bag den populære racer-/luksusbil. Han blev født i Modena i Italien 1898. Han havde først racerbiler for øjet og men de er siden hen ikke kun forbundet med fart men også luksus.

Logoet er en stejlende hingst med initialerne ”SF” under. Hingsten hylder Francesco Baracca, en 1. verdenskrig jagerpilot for det italienske luftvåben. SF står for Scuderia Ferrari.

Den hurtigste Ferrari er fra 2002 og hedder Ferrari Enzo. Den kan accelerere fra 0 til 200 km/t. – og holde stille igen – på 14,2 sekunder. Topfarten ligger på 348,8 km/t.

Der ligger en forlystelsespark i Abu Dhabi som kun er lavet i Ferraris-ånd. Her kan man prøve verdens hurtigste rutsjebane som kan accelerere fra 0-100 km/t. på 2,9 sekunder og med topfart på 240 km/t.

Nogen mener det er dyrt at køre i en Ferrari, men det behøver det ikke at være, hvis man bare tænker sig om.

Visse modeller kan være dyre, hvis de fx ikke er serviceret ordentlig tidligere. Man skal huske at passe på din Ferrari, så får man så meget igen.