Biler til salg

Vi har gennem mange år haft stor interesse i køb og import af flotte unikke sportsvogne og veteranbiler.
Klassiske biler har en særlig plads i vores hjerter.
Der er altid en stort lager af klassiske biler til salg hos Tage Nielsen. Om du søger efter en sportsvogn til salg eller en veteranbil til salg, så har vi helt sikkert noget hjertet kunne begære.
Er din drømmebil ikke på lager, så finder vi gerne den helt rigtige bil til dig. Vi importerer den og du har mulighed for finansering gennem vores samarbejdspartner Dansk Motor Finans A/S.

En sportsvogn skaber stor glæde

Der er ingen tvivl om, at sportsvogne skaber stor køreglæde. Mange bilentusiaster har som min. ejet én sportsvogn i deres liv.

Sportsvogne er oftest 2-dørs og har høj manøvredygtighed og lav vægt, for at skabe hurtigere fart.

Køreglæde er en af nøgleordene, når det gælder sportsvogne. Når man sætter sig i de lave sæder og mærker rettet, så mærker man allerede der bilens kvalitet. Sportvogne til salg er typisk luksusbiler, og prisen er også derefter. Man skal typisk forvente priser fra 300.000 for en sportsvogn.

Priserne på en veteranbil

En veteranbil bliver mere værd jo ældre den er. Når man ejer en veteranbil vil man typisk ikke køre i den til daglig, men kun til specielle anledninger. Det kunne være til en veterantræf, en dejlig sommerdag til stranden, et bryllup, eller blot en dejlig tur ud i det blå.

Jo mindre en veteranbil har kørt, jo mere er den naturligvis værd. Mange af veteranbiler til salg i Danmark er hentet hjem fra fx Amerika eller Tyskland, så de har en historie bag som er helt unik for den enkelte bil.