Tilbage

Royal RP24/23

Til Salg
Reg. dato Ukendt
Kilometerstand Ukendt
Brændstof Benzin
Gearkasse Manuel
Acceleration 0-100 Ukendt
Topfart Ukendt
Køretøjspris Kr 150.000,- Pris uden registreringsafgift
Beskrivelse

Er du på udkig efter en racer, der både skiller sig ud og imponerer på racerbanen? Så skal du tage et kig på denne unikke Royal RP24/23 fra 1976. Denne danske racerbil er udstyret med en kraftfuld 1600cc-motor, der er designet til at levere en køreoplevelse, der vil få enhver racerkører til at føle sig som en vinder.

Denne Royal RP24/23 er en sjælden perle, der er udstyret med en kraftfuld 1600cc-motor, der kan levere op til 180 hestekræfter. Det betyder, at denne bil kan accelerere fra 0 til 60 mph på under 5 sekunder og nå en tophastighed på over 150 mph. Med sin imponerende ydeevne og smidige køreegenskaber er denne bil en sand fornøjelse at køre på racerbanen.

Denne Royal RP24/23 er i fantastisk stand både kosmetisk og mekanisk og har kun kørt få kilometer siden dens renovering. Denne bil har en smuk gulf tema lakering, der skiller sig ud på racerbanen og et interiør, der fremstår i en flot stand.

Denne Royal RP24/23 er en ægte racer, der vil give dig en unik og spændende køreoplevelse. Denne bil er en sjælden perle og er sikker på at imponere enhver racerkører med sin kraftfulde performance og smidige køreegenskaber. Så hvis du er på udkig efter en racerbil, der både skiller sig ud og imponerer på racerbanen, så skal du ikke lede længere end denne fantastiske Royal RP24/23 fra 1976. Kontakt os i dag for at aftale en prøvetur og oplev selv, hvad denne fantastiske bil har at tilbyde.

Kontakt os

    Udstyr