Tilbage

Radical SR3

Til Salg
Reg. dato Ukendt
Kilometerstand Ukendt
Brændstof Benzin
Gearkasse Manuel
Acceleration 0-100 Ukendt
Topfart Ukendt
Køretøjspris Kr 249.900,- Pris uden registreringsafgift
Beskrivelse

Radical SRT3 er en ekstremt hurtig og yderst avanceret racerbil, der er designet til at give føreren en helt utrolig køreoplevelse. Denne bil er en sand drøm for motorsportsentusiaster, der elsker fart og adrenalin.

Radical SRT3 er bygget med avanceret teknologi og materialer, der giver den en utrolig hurtig acceleration og en utrolig høj topfart. Den er designet til at klare sig godt på både korte og lange baner, og dens aerodynamiske design sikrer, at den er stabil og let at styre, selv ved høje hastigheder.

Bilen er udstyret med en kraftfuld motor og en hurtig skiftende gearkasse, der giver føreren mulighed for at skifte gear med lynets hastighed og opnå en endnu højere hastighed på banen. SRT3’s bremser er også ekstremt kraftfulde, hvilket gør det muligt at bremse hurtigt og sikkert, når det er nødvendigt.

Radical SRT3 er ikke kun designet til at være hurtig og kraftfuld, men også til at være komfortabel og sikker for føreren. Den er udstyret med en sikkerhedsbur og et avanceret affjedringssystem, der sikrer, at føreren kan køre med høj hastighed uden at risikere at miste kontrollen over bilen.

Alt i alt er Radical SRT3 en fantastisk racerbil, der er designet til at give føreren en ultimativ køreoplevelse. Med sin imponerende hastighed, avancerede teknologi og sikkerhedsfunktioner, er den en drømmebil for alle, der elsker motorsport og ønsker at opleve den ultimative hastighedsrus på en bane.

Kontakt os

    Udstyr